081 fotbollströjor tryck Geniel

.

Men efter att United missade tidsfristen den 10 augusti för att säkra Sanchos signatur, tror Kehl att 20-åringen kommer att spela för Dortmund under säsongen 2020-21.

Den före detta chefen för Borussia Dortmund har kommit in för kritik både för att ha delegerat sina arbetsuppgifter till Critchley och bara gjort ‘barnen’ tillgängliga efter att Shrewsbury kom från två för att göra oavgjort 2-2 och tvinga till en repris. Finland VM tröja

Sporting vill ha 55,4 miljoner pund från Manchester United för Fernandes, enligt TVI 24.

barcelona tröja

Fokus ligger inte bara på potentiella utgifter i Bayern München, som förväntas bli Leroy Sanes nästa destination efter att det bekräftades att han skulle lämna Manchester City antingen i år eller nästa år.

Den tyska landskampen skickades ut i utlåning till Dortmund i januari efter att ha reducerats till en liten roll i Maurizio Sarris trupp, och enligt uppgift är det planerat att flytta permanent till Westfalenstadion i sommar.Hansi Flick slog till mot de ‘så kallade experterna’ som inte ser värdet i Thiago Alcantara när han upprepade sin önskan att behålla Bayern Münchens mittfältare.

Leave a Reply